Precis som tidigare år har vi bjudit in några av livsmedelsbranschens främsta företrädare och har förmånen att få presentera nedan programpunkter och talare:
Hur påverkar ”Green Claims” befintliga hållbarhetsmärkningar?
Emma Rung, VD KRAV
EU:s skyddade beteckningar - en möjlighet att lyfta fram kvalitetsprodukter
Maud Gustafsson Fahlbeck, Statsinspektör Livsmedelsverket.
Livsmedelsreklamens spelplan – med fokus på nya svartlistade åtgärder för miljöpåståenden
Katarina Ladenfors Advokat, Advokatfirman MarLaw
Trender 2025 inom digital matdata, hälsa och hållbarhet
Alexandra Ferreira, VD, FoodFacts
Från ”farm to fork” till nya märkningsregler inom EU
Anna Wedholm, Konsult inom livsmedelssäkerhet och kvalitet, Herax Food Solutions
Hållbara val – så gör Systembolaget för att underlätta för sina kunde
Hållbarhetsansvarig, Systembolaget
För fullständigt program och mer information, besök Märkningsdagens hemsida