WEBBUTBILDNINGAR

Vi erbjuder digitala utbildningar som främst riktar sig till dig som ansvarar för märkningen av livsmedel på ditt företag. I dagsläget erbjuder vi tre olika utbildningar.

INTRODUKTIONSUTBILDNING – KOSTNADSFRI
I vår kostnadsfria introduktionsutbildning lär du dig grunderna i märkning av livsmedel. Utbildningen baserar sig på de krav som finns i EU-förordning 1169/2011(Informationsförordningen). Under kursen ger vi dig konkreta och tydliga exempel på vilken information som är obligatorisk att märka ut på livsmedelsförpackningar.

Det enda du behöver göra för att gå kursen är att skapa dig ett kostnadsfritt inloggningskonto på: https://heraxfood.thinkific.com/users/sign_in

FÖRDJUPNINGSKURS OM LIVSMEDLETS BETCKNING
I denna kurs får du fördjupade kunskaper om hur du bör gå tillväga för att ge livsmedel en korrekt beteckning samt kunskaper för att kunna bedöma om en befintlig beteckning är i enlighet med gällande lagstiftning.

FÖRDJUPNINGSKURS OM INGREDIENSER OCH INGREDIENSFÖRTECKNING
Denna kurs ger dig fördjupade kunskaper om hur ingredienser ska anges i märkningen. Du kommer få lära dig vad som gäller för olika typer av ingredienser som exempelvis tillsatser, aromer och enzymer. Dessutom går vi igenom de undantag som finns, både när det gäller livsmedel som inte behöver ha någon ingrediensförteckning och när vissa ingredienser inte behöver anges på förpackningen.

För att gå någon av våra kurser, gå till: https://heraxfood.thinkific.com/users/sign_in


Om du har egna önskemål om utbildning inom ett specifikt område, tveka inte att höra av dig till oss!
info@heraxfood.se