Ledig tjänst: Konsult inom området toxikologi- & miljö

Vi söker dig som vill arbeta som konsult med toxikologi- och miljöfrågor. Du kommer, tillsammans med en kollega, att arbeta med svenska och internationella kunder i frågor som rör miljökrav inom EU och Sverige samt stötta våra kunder i att upprätthålla miljöledningssystem.

För att lyckas i rollen bör du ha en naturvetenskaplig högskoleutbildning med inriktning mot kemi, toxikologi eller motsvarande. Har du kompletterat din utbildning med inriktning mot miljö är det meriterande.

Vi tar gärna emot ansökningar från dig som är nyexaminerad och skulle du även ha några års yrkeserfarenhet så är det meriterande. Du är en van användare av Office-paketet. Du kommunicerar obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi eftersträvar nyfikenhet och enkelhet varför vi värderar egenskaper som förmågan att förstå komplexa frågor och förklara dessa på ett tydligt sätt. Du bör tycka det är kul att upptäcka och lära dig nya områden, ha lätt för att samarbeta och att ta egna initiativ. I gengäld erbjuds ett omväxlande arbete i en stimulerande arbetsmiljö med fortlöpande utbildning där du får möjlighet att utveckla och sätta din personliga prägel på verksamheten.

Tjänsten är en provanställning på heltid med tillträde direkt. Placeringen är i Solna (Solna Business Park).

Vänligen skicka din ansökan samt ditt CV till:  Joachim Malmberg – joachim.malmberg@heraxfood.se

Vi vill ha din ansökan senast den 26 september.


För mer information kontakta Joachim Malmberg på ovannämnd e-postadress eller mobiltelefon 0708-10 11 37.