Ledig tjänst: Är du vår nästa expert på system för livsmedelssäkerhet?

Herax Food Solutions AB är ett konsultföretag som specialiserat sig på ledningssystem för livsmedelssäkerhet och kvalitet samt märkning och regelverksfrågor som gäller livsmedelsprodukter. Vi växer och letar därför efter en ny kollega som tycker att revision och ledningssystem är det roligaste som finns.
Arbetsbeskrivning och ansvarsområden
För att fortsatt kunna erbjuda kunderna en kvalitativ och god service behöver vi en driftig person som kan vara med och utveckla företaget. Arbetet är till stor del självständigt varför du bör vara självgående, ansvarstagande och känna för service.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra kunder i frågor som rör livsmedelssäkerhet samt genomföra tredjepartsrevisioner inom IP Livsmedel, de ekologiska förordningarna samt andrapartsrevisioner inom FSSC22000 och BRC standarderna.
Bakgrund/ erfarenheter
Du har en naturvetenskaplig utbildning inom livsmedel och minst fem års erfarenhet av arbete med ledningssystem och revisioner för livsmedelssäkerhet inom livsmedelsindustrin.
Du har jobbat i system grundade på kraven i en GFSI standard men det är meriterande om du också har erfarenhet inom någon eller några av följande standarder; ISO 9001, ISO 14001, EU-eko, KRAV eller Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
Vi eftersträvar enkelhet och nyfikenhet varför vi värderar egenskaper som förmågan att förstå komplexa saker och förklara dessa på ett enkelt sätt. Och att du tycker det är kul att upptäcka och lära dig nya områden, har lätt för att samarbeta och att ta egna initiativ. I gengäld erbjuds du ett omväxlande arbete i en stimulerande arbetsmiljö med fortlöpande utbildning och möjlighet att vara med i den spännande processen att utveckla en verksamhet till något bra.
Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde direkt. Det är ett omväxlande arbete med mycket resor, där kunderna finns runt om i Sverige och Skandinavien varför B-körkort är ett krav.
Vi vill ha din ansökan senast den 26 september.
Är du intresserad av den här tjänsten eller känner du någon som är det? Välkommen att skicka din ansökan samt ditt CV snarast till:
Joachim Malmberg – joachim.malmberg@heraxfood.se
För mer information kontakta Joachim Malmberg på ovannämnda e-postadress eller mobiltelefon 0708-10 11 37.