Inbjudan till Märkningsdagen 2018

Den 28 november är det äntligen dags för den 8:e upplagan av Märkningsdagen och i år står hållbarhet och hälsa i fokus. I vanlig ordning ägnar vi dagen åt olika nyheter inom märkning och marknadsföring av livsmedel och kosttillskott och vi har bjudit in några av livsmedelsbranschens främsta företrädare som berättar mer om sitt arbete och delar med sig av sina erfarenheter.
I år kommer Livsmedelsverket och berättar om arbetet med att förnya nyckelhålsmärkningen. Livsmedelsverket ger också en inblick i regler som trätt i kraft under året och som livsmedelsföretagen måste känna till. Vi har även förmånen att få lyssna på KRAV:s VD som berättar om vad som händer inom KRAV och hur den nya EU-förordningen för ekologiskt kommer att påverka utvecklingen av ekologiskt och KRAV-märkt.

Välkommen till Märkningsdagen 2018!

INFORMATION

Plats Klara Strand, Klarabergsviadukten 90, Stockholm. 

Datum Onsdagen den 28 november 2018.

Registrering och kaffe 09:30-10:00, dagen avslutas ca kl. 16.30.

Pris 3.975 kr ex. moms i förskott mot faktura. Anmälan är bindande.

Anmälan Senast tisdagen den 20 november 2018 till svar@marlaw.se.

Ange din fakturaadress, organisationsnummer och ev. specialkost vid anmälan.

 

ARRANGÖRER

Advokatfirman MarLaw – Sveriges enda advokatbyrå som i 50 år uteslutande har arbetat med marknadsföringsrätt och dess anslutande rättsområden. Inom vårt specialistområde ingår givetvis att vi hjälper livsmedelsföretagen med märkning och marknadsföringsfrågor och att bistå företagen som ombud gentemot myndigheter och domstol.

Advokatfirman MarLaw AB – Advokat Katarina Ladenfors
katarina.ladenfors@marlaw.se  www.marlaw.se

 

Herax Food Solutions -En konsultbyrå som vänder sig till företag inom livsmedelsindustrin verksamma på den skandinaviska marknaden. Sedan starten har vi fokuserat verksamheten på rådgivning inom området för skandinaviska märkningsregler men kan självklart erbjuda andra tjänster inom livsmedelssäkerhet och utbildning.

Herax Food Solutions AB – Joachim Malmberg
joachim.malmberg@heraxfood.se  www.heraxfood.se